osmino

Radio Shqip - Albanian Radio

Radio Shqip - Albanian Radio
(500 total ratings on Google Play)
Al Droid / Music
Downloads: 50.0k
(500 total ratings on Google Play)

Description

Albanian Radio Streaming App

Radio Shqip - Tere radiot Shqiptare ne streaming gratis.

RadioShqip eshte rikthyer ne PlayStore, me versioni e ri. Me nje grafike te re, e funksionalitete te reja.

- Regjistrohuni falas, ne radio shqip, nje sherbim cloud based, qe ju lejon te ruani listen e kanaleve tuaja te preferuara, per ti degjuar me pas ne tere aparatet tuaja, e gjithshtu online ne adresen http://radioshqiplive.com/
- Regjistroni kenget qe ju pelqejne, qe sot ne fakt mund te regjistroni nje radio, dhe jo vetem ta degjoni ate.
- Sygjero nje kanal, qe sot secili nga ju mund te sygjeroje nje kanal radio
- Me te degjuarit, kanalet tani rreshtohen ne baze te degjimeve, per te ditur se cilat radio degjohen me shume nga shqiptaret.
- Degjoni regjistrimet e radiove tuaja, kur jeni offline [failet ruhen ne mp3 ne direktorine /sdcard/radioshqip]
- Chat per te bashkebiseduar me degjuesit e tjere.

Nese programi ka probleme, jeni te lutur te shkruani nje email, e jo te vendosni nje yll te vetem me komente te padobshme. Vetem me ndihmen tuaj, ky aplikacion mund te behet me i mire, e te arrije nivele me te larta.

More from category

The Best Weed Smoker
Bomb Apps
DOWNLOAD
Vegetarian Recipes Lite
Kris Brower
DOWNLOAD
イライラスナイパー
Goodia Inc.
DOWNLOAD
OREO: Twist, Lick, Dunk
PIKPOK
DOWNLOAD
Allrecipes.com Dinner Spinner
Allrecipes.com, Inc.
DOWNLOAD
코레일관광개발-기차여행
코레일관광개발
DOWNLOAD
DJPad Free Turntable DJ Mixer
Burns Modular
DOWNLOAD
WiFix Manager
Fardjad
DOWNLOAD
Combate
Canal SPORTV
DOWNLOAD
What''s That Track ?
Orange Innovation UK Ltd
DOWNLOAD
mNote
Byzero Inc.
DOWNLOAD
Dawn of Vengeance
GameiMax
DOWNLOAD