osmino

funda

funda
(1900 total ratings on Google Play)
Funda Real Estate BV / Lifestyle
Downloads: 500k
(1900 total ratings on Google Play)

Description

De officiële Android app van funda biedt het meest complete en actuele woningaanbod van Nederland. Onderweg, vanaf de bank of vanuit bed, met deze app hebt je altijd toegang tot alle koop-, huur- en nieuwbouwwoningen op funda.

Zoek op plaatsnaam of postcode en bekijk de resultaten. Of specificeer je zoekopdracht door te filteren op bijvoorbeeld prijs, type woning, aantal kamers, oppervlakte en aanwezigheid van tuin.

Ben je onderweg, en wil je weten wat er in de directe omgeving te koop is? Zoek dan met één druk op de knop op basis van je locatie en bekijk het aanbod in de buurt.

Sta je voor een leuk huis of appartement? Tussen de gordijnen door gluren is met deze app niet nodig. Op funda krijg je door de uitgebreide presentatie een goed beeld van de woning en weet je meteen of het in je straatje past.

Enthousiast geworden over een huis? Neem dan direct contact op met de makelaar via e-mail of telefoon. En vergeet niet om de woning te bewaren in Mijn funda, zodat je hem makkelijk kunt terugvinden en op de hoogte blijft van bijvoorbeeld prijswijzigingen.

More from category

Sms Pronti e Frasi d''Amore
Gianfreda.com
DOWNLOAD
Hinário Virtual Nº 5 - CCB
FuiRegistrado
DOWNLOAD
TANKS
OverMobile
DOWNLOAD
Info Gempa dan Cuaca
Tim Website BMKG
DOWNLOAD
Sword Art Online fone
LEGS Singapore Pte. Ltd.
DOWNLOAD
Princess Kissing
Girls Games Only
DOWNLOAD
Default App Manager Lite
Appiator
DOWNLOAD
vMEyeCloud
meyetech
DOWNLOAD
Sales Tax Calculator
Aubtin Samai
DOWNLOAD
Storm Go SMS Theme Lite
Zephyr13
DOWNLOAD
Транспорт Москвы
Электронная Москва ОАО
DOWNLOAD
SkeetShoot
Bluesky Studio
DOWNLOAD