osmino

funda

funda
(1900 total ratings on Google Play)
Funda Real Estate BV / Lifestyle
Downloads: 500k
(1900 total ratings on Google Play)

Description

De officiële Android app van funda biedt het meest complete en actuele woningaanbod van Nederland. Onderweg, vanaf de bank of vanuit bed, met deze app hebt je altijd toegang tot alle koop-, huur- en nieuwbouwwoningen op funda.

Zoek op plaatsnaam of postcode en bekijk de resultaten. Of specificeer je zoekopdracht door te filteren op bijvoorbeeld prijs, type woning, aantal kamers, oppervlakte en aanwezigheid van tuin.

Ben je onderweg, en wil je weten wat er in de directe omgeving te koop is? Zoek dan met één druk op de knop op basis van je locatie en bekijk het aanbod in de buurt.

Sta je voor een leuk huis of appartement? Tussen de gordijnen door gluren is met deze app niet nodig. Op funda krijg je door de uitgebreide presentatie een goed beeld van de woning en weet je meteen of het in je straatje past.

Enthousiast geworden over een huis? Neem dan direct contact op met de makelaar via e-mail of telefoon. En vergeet niet om de woning te bewaren in Mijn funda, zodat je hem makkelijk kunt terugvinden en op de hoogte blijft van bijvoorbeeld prijswijzigingen.

More from category

Jewels Legend
phantom
DOWNLOAD
Raccoon Game
fantastic
DOWNLOAD
Bubble Pop Mania
As Game
DOWNLOAD
Find the differences
chs
DOWNLOAD
Italian wines
VersionA
DOWNLOAD
SAPOstore
PT Comunicações
DOWNLOAD
My Talking Sweet Girl
Funny Talking
DOWNLOAD
센스 키보드
KokomaSoft
DOWNLOAD
PicShop Lite - Photo Editor
esDot Development Studio
DOWNLOAD
Heroes vs Monsters
Triniti Interactive Ltd.
DOWNLOAD
Fruity Slot Machine
Xilva
DOWNLOAD
Christmas Advent Calendar 2011
MagicSolver
DOWNLOAD