osmino

TViN

TViN
(2300 total ratings on Google Play)
Telekom Slovenije / Entertainment
Downloads: 100k
(2300 total ratings on Google Play)

Description

Izbrane TV-programe in vsebine lahko spremljate poleg televizije tudi na računalniku, tablici ali mobitelu – vedno in povsod. TViN ponuja dostop do več kot 75 najbolj priljubljenih TV-programov in TV-sporeda, ki omogoča dodajanje priljubljenih programov in nastavitev opomnikov za oddaje.

S TViN-om lahko v živo spremljate tudi 130 tekem UEFA Lige prvakov v sezoni, med katerimi lahko sami izbirate, katero boste gledali! Tekme UEFA Lige prvakov lahko spremljate z dodatkom Nogomet, ki je na voljo vsem uporabnikom, ki se nanj naročijo, pri čemer je dodatek brezplačno vključen v paketih TopTrio, TopTrio HBO in TopTrio Mega HD.
Do svojih filmov, glasbe, fotografij in pomembnih dokumentov lahko dostopate vedno in povsod na svojem računalniku, tablici, mobitelu ali BOX-u. Shranjevanje v enoten prostor v oblaku in ogled vam omogoča TViN Shramba.

Za dostop do vseh funkcionalnosti se je prijavite prek obrazca, ki se vam odpre v aplikaciji. Vpišite svoje uporabniško ime za Moj Telekom in nato izberete še povezan uporabniški račun za SiOL ali Mobitel.

Dostop do TViN-a je omogočen naročnikom SiOL TV ter naročnikom storitev Mobitel. V TViN se prijavite s svojim uporabniškim imenom za Moj Telekom, kjer imate povezan uporabniški račun za SiOL ali Mobitel. Tekme UEFA Lige prvakov so dostopne naročnikom dodatka Nogomet. TViN deluje na območju Slovenije.

Vzemite zabavo s sabo – vedno in povsod!

More from category

Little Red Riding Hood
Q.L.L. Inc. Ltd.
DOWNLOAD
Спрашивай.ру
Sprashivai.ru LLC
DOWNLOAD
Jewel Quest 5
BubbleSoft
DOWNLOAD
여자어 사전
xperi
DOWNLOAD
Lil Wayne Slots: FREE SLOTS
Super Lucky Casino - Celebs
DOWNLOAD
MoaRadio (모아라디오)
baechiapps
DOWNLOAD
Fast Type - Keyboard Training
Frozened
DOWNLOAD
BatteryTime: Classic
Motalen
DOWNLOAD
Milionario Quiz Italiano
WalkMe Mobile Solutions
DOWNLOAD
Jigsaw Puzzle
Critical Hit Software
DOWNLOAD
سورة الكهف
Almktba
DOWNLOAD
Fishing Float Parallax Lite
Panoptica
DOWNLOAD