osmino

TViN

TViN
(2300 total ratings on Google Play)
Telekom Slovenije / Entertainment
Downloads: 100k
(2300 total ratings on Google Play)

Description

Izbrane TV-programe in vsebine lahko spremljate poleg televizije tudi na računalniku, tablici ali mobitelu – vedno in povsod. TViN ponuja dostop do več kot 75 najbolj priljubljenih TV-programov in TV-sporeda, ki omogoča dodajanje priljubljenih programov in nastavitev opomnikov za oddaje.

S TViN-om lahko v živo spremljate tudi 130 tekem UEFA Lige prvakov v sezoni, med katerimi lahko sami izbirate, katero boste gledali! Tekme UEFA Lige prvakov lahko spremljate z dodatkom Nogomet, ki je na voljo vsem uporabnikom, ki se nanj naročijo, pri čemer je dodatek brezplačno vključen v paketih TopTrio, TopTrio HBO in TopTrio Mega HD.
Do svojih filmov, glasbe, fotografij in pomembnih dokumentov lahko dostopate vedno in povsod na svojem računalniku, tablici, mobitelu ali BOX-u. Shranjevanje v enoten prostor v oblaku in ogled vam omogoča TViN Shramba.

Za dostop do vseh funkcionalnosti se je prijavite prek obrazca, ki se vam odpre v aplikaciji. Vpišite svoje uporabniško ime za Moj Telekom in nato izberete še povezan uporabniški račun za SiOL ali Mobitel.

Dostop do TViN-a je omogočen naročnikom SiOL TV ter naročnikom storitev Mobitel. V TViN se prijavite s svojim uporabniškim imenom za Moj Telekom, kjer imate povezan uporabniški račun za SiOL ali Mobitel. Tekme UEFA Lige prvakov so dostopne naročnikom dodatka Nogomet. TViN deluje na območju Slovenije.

Vzemite zabavo s sabo – vedno in povsod!

More from category

Best LED Flashlight
Zentertain
DOWNLOAD
Bible.0 + KJV
Bongani Sithole
DOWNLOAD
Color Keyboard
Themes World
DOWNLOAD
Audio and Video Recorder Lite
Rana Krishna Paul
DOWNLOAD
Inspirational Quote of the Day
SparkPeople
DOWNLOAD
Mega Quiz ~ Pop Culture Game
Taps Arena
DOWNLOAD
SlideIT Polish QWERTY Pack
Dasur Ltd.
DOWNLOAD
Drum Set
definiteapps
DOWNLOAD
Theme Chooser Wallpapers
UpwardSpiral
DOWNLOAD
RTÉ Player
RTÉ
DOWNLOAD
Turbo.fr
M6 Web
DOWNLOAD
Dinosaur - PuzzleBox
Hi Puzzle
DOWNLOAD