osmino

TViN

TViN
(2300 total ratings on Google Play)
Telekom Slovenije / Entertainment
Downloads: 100k
(2300 total ratings on Google Play)

Description

Izbrane TV-programe in vsebine lahko spremljate poleg televizije tudi na računalniku, tablici ali mobitelu – vedno in povsod. TViN ponuja dostop do več kot 75 najbolj priljubljenih TV-programov in TV-sporeda, ki omogoča dodajanje priljubljenih programov in nastavitev opomnikov za oddaje.

S TViN-om lahko v živo spremljate tudi 130 tekem UEFA Lige prvakov v sezoni, med katerimi lahko sami izbirate, katero boste gledali! Tekme UEFA Lige prvakov lahko spremljate z dodatkom Nogomet, ki je na voljo vsem uporabnikom, ki se nanj naročijo, pri čemer je dodatek brezplačno vključen v paketih TopTrio, TopTrio HBO in TopTrio Mega HD.
Do svojih filmov, glasbe, fotografij in pomembnih dokumentov lahko dostopate vedno in povsod na svojem računalniku, tablici, mobitelu ali BOX-u. Shranjevanje v enoten prostor v oblaku in ogled vam omogoča TViN Shramba.

Za dostop do vseh funkcionalnosti se je prijavite prek obrazca, ki se vam odpre v aplikaciji. Vpišite svoje uporabniško ime za Moj Telekom in nato izberete še povezan uporabniški račun za SiOL ali Mobitel.

Dostop do TViN-a je omogočen naročnikom SiOL TV ter naročnikom storitev Mobitel. V TViN se prijavite s svojim uporabniškim imenom za Moj Telekom, kjer imate povezan uporabniški račun za SiOL ali Mobitel. Tekme UEFA Lige prvakov so dostopne naročnikom dodatka Nogomet. TViN deluje na območju Slovenije.

Vzemite zabavo s sabo – vedno in povsod!

More from category

Frases Jesus Cristo
easyappsmobile
DOWNLOAD
HD Yeşilçam Türk Filmleri izle
EMEA MOBILE
DOWNLOAD
Prayer Time PRO
BitsBlue
DOWNLOAD
Frankfurt Airport, FRA AIRPORT
Fraport AG - Frankfurt Airport Services Worldwide
DOWNLOAD
Indonesia FlightBoard
TRUSTUDIO
DOWNLOAD
Piropos
Dmastore
DOWNLOAD
Amnesia:The Abandoned School
I Need Play
DOWNLOAD
Zaycev.FM
ZaycevFM
DOWNLOAD
Ovulation calendar
Violeta d.o.o.
DOWNLOAD
Flood Wars
Viacheslav Filonenko
DOWNLOAD
aContacts
Yermek Zhumagulov
DOWNLOAD
Animal Face
Easy Tiger Apps
DOWNLOAD