osmino

ANWB Fietsen

ANWB Fietsen
(140 total ratings on Google Play)
ANWB / Travel
Downloads: 100k
(140 total ratings on Google Play)

Description

Nieuwe ANWB Fietsen app voor Nederland en de Belgische grensstreek met fietsroutes, knooppuntenplanner en routebegeleiding.
De gratis app biedt 20 prachtige ANWB fietsroutes met informatie over bezienswaardigheden, horeca en fietsservicepunten en routebegeleiding tijdens het fietsen.
Zelf routes maken? Neem een abonnement en je hebt toegang tot de knooppuntenplanner en nog eens 20 kant-en-klare ANWB fietsroutes. Met de app plan je eenvoudig routes via knooppunten en kun je routes opslaan. Kies op de kaart een startknooppunt. Je kunt met elkaar verbonden knooppunten een voor een selecteren of een knooppunt verderop kiezen en dan berekent de app de tussenliggende route.
Wanneer je een abonnement afsluit, vragen we je eerst een account aan te maken. Daardoor worden de routes opgeslagen en kun je deze gebruiken op andere apparaten waarop je de app hebt geïnstalleerd. Zo is het mogelijk om op een tablet een route te maken en de smartphone te gebruiken om de route te fietsen.
Tijdens het fietsen kun je de app op twee manieren gebruiken. Start de route en je ziet je positie op de kaart, het routeverloop en de knooppunten. Hierbij staat de gps aan, daarbij heb je internetverbinding nodig. Je kunt ook kiezen voor een weergave met alleen de knooppuntenvolgorde. De gps gaat dan vanzelf uit, dit spaart de batterij van je telefoon.
De app is handig bij pech onderweg. Tijdens het fietsen zie je op de kaart Fietsservicepunten, dit zijn locaties (meestal horecagelegenheden) met een ANWB Fietsservicebox om zelf eenvoudige reparaties uit te voeren. Lukt repareren niet, dan kun je via de app contact opnemen met de Wegenwacht Fiets Service.
De knooppunten in de app worden voortdurend geactualiseerd. Mis je knooppunten? Laat het ons direct weten via fietsen@anwb.nl.
Abonnementen op de app kun je afsluiten per week, maand of jaar.

Deze versie is getest op de volgende toestellen: Samsung Galaxy Ace 2, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy SIII, Samsung Galaxy Note 2, Galaxy Nexus, Google Nexus 4, Motorola Defy, Motorola Razr i, LG Optimus.

More from category

달과 그림자 for Kakao
JOYCITY Corp.
DOWNLOAD
HOLY QURAN - القرآن الكريم
FanzeTech
DOWNLOAD
Ubuntu Pocket Guide
Wisperer
DOWNLOAD
Instant Camera
Imagic Mobile
DOWNLOAD
Capture
Duckbone Apps
DOWNLOAD
Flight HUD
FunTrigger
DOWNLOAD
MotoCross Nitrox Lite
Jash Entertainment
DOWNLOAD
SurfEasy VPN for Android
SurfEasy Inc
DOWNLOAD
NYC Way - Everything NYC
MyCityWay
DOWNLOAD
Android Upgrade Go Next!
Womboid Systems
DOWNLOAD
Sound to Relax
DesenvDroid
DOWNLOAD
Amateur Surgeon 3
[adult swim] games
DOWNLOAD