osmino

Köpönyeg

Köpönyeg
(3000 total ratings on Google Play)
Arkon Zrt. / Weather
Downloads: 100k
(3000 total ratings on Google Play)

Description

A Köpönyeg Magyarország legszerethetőbb időjárási portálja - hosszú idő után az alkalmazásunk teljes ráncfelvarráson esett át. Célunk, hogy minél jobb és magasabb minőségű appot készítsünk, ezért számítunk a visszajelzésedre és igyekszünk minden felmerülő hibát a lehető leghamarabb kijavítani. :)

AKTUÁLIS ADATOK, ELŐREJELZÉSEK
A Köpönyeg alkalmazás 15 napos, illetve részletes 3 napos időjárás előrejelzést ad a hazai városokról, valamint 10 napos előrejelzést több mint 20 000 külföldi városról. A településeket kiválaszthatod adatbázisunkból, de GPS pozició alapján is meg tudjuk mondani, mire számíthatsz. Az aktuális és részletes adatoknál a légnyomás, páratartalom értékeket valamint a szélirányra és -erősségre vonatkozó információkat is megtekintheted.
A lokális adatok mellett naponta frissülő országos szöveges előrejelzésünket is figyelemmel követheted.

Extra: ha elfordítod a telefont, láthatod a megszokott 15 napos diagramunkat is!

ÉSZLELÉSEK
Nézd meg a térképen, hogy másoknál milyen idő van éppen és oszd meg te is másokkal az aktuális időjárást! Egy könnyen átlátható térképen követheted figyelemmel valós időben a felhasználók által beküldött adatokat, egy egyszerű és gyönyörű felületen pedig Te is beküldhetsz észleléseket valamint Facebookon és Twitteren is megoszthatod ismerőseiddel, hogy nálad éppen milyen idő van.

TÉRKÉPEK
Kövesd nyomon a felhők vándorlását az animált műhold- és radarképen! A jelenidő térkép segítségével az egész ország aktuális hőmérsékletének alakulását is láthatod.

WIDGETEK
Jelenleg 4 különböző widget közül választhatsz, amelyek mindig egy adott város aktuális adatait és előrejelzését mutatják. Hamarosan több, még színesebb widgettel jelentkezünk.

More from category

Solve Expressions
MatrixTeo
DOWNLOAD
Tic Tac Toe Xs n Os
K Square Creations
DOWNLOAD
工行手机银行
中国工商银行股份有限公司
DOWNLOAD
Watch truTV
truTVnetwork
DOWNLOAD
Dress Up Fashion!
iGirl Games
DOWNLOAD
Garage Buddy: FREE
Turtle Rock Studios
DOWNLOAD
Furby จับคู่13
iSmartApp
DOWNLOAD
TUTTO Mercato WEB
TC&C srl
DOWNLOAD
Japanese Lessons + Flashcards
LangLearner LLC
DOWNLOAD
Sumi-e painting
miyaware
DOWNLOAD
Basketball Online
Resonos
DOWNLOAD
同城-招聘,兼職,租房,二手房,團購,拼車,二手車
58同城
DOWNLOAD