osmino

Köpönyeg

Köpönyeg
(3000 total ratings on Google Play)
Arkon Zrt. / Weather
Downloads: 100k
(3000 total ratings on Google Play)

Description

A Köpönyeg Magyarország legszerethetőbb időjárási portálja - hosszú idő után az alkalmazásunk teljes ráncfelvarráson esett át. Célunk, hogy minél jobb és magasabb minőségű appot készítsünk, ezért számítunk a visszajelzésedre és igyekszünk minden felmerülő hibát a lehető leghamarabb kijavítani. :)

AKTUÁLIS ADATOK, ELŐREJELZÉSEK
A Köpönyeg alkalmazás 15 napos, illetve részletes 3 napos időjárás előrejelzést ad a hazai városokról, valamint 10 napos előrejelzést több mint 20 000 külföldi városról. A településeket kiválaszthatod adatbázisunkból, de GPS pozició alapján is meg tudjuk mondani, mire számíthatsz. Az aktuális és részletes adatoknál a légnyomás, páratartalom értékeket valamint a szélirányra és -erősségre vonatkozó információkat is megtekintheted.
A lokális adatok mellett naponta frissülő országos szöveges előrejelzésünket is figyelemmel követheted.

Extra: ha elfordítod a telefont, láthatod a megszokott 15 napos diagramunkat is!

ÉSZLELÉSEK
Nézd meg a térképen, hogy másoknál milyen idő van éppen és oszd meg te is másokkal az aktuális időjárást! Egy könnyen átlátható térképen követheted figyelemmel valós időben a felhasználók által beküldött adatokat, egy egyszerű és gyönyörű felületen pedig Te is beküldhetsz észleléseket valamint Facebookon és Twitteren is megoszthatod ismerőseiddel, hogy nálad éppen milyen idő van.

TÉRKÉPEK
Kövesd nyomon a felhők vándorlását az animált műhold- és radarképen! A jelenidő térkép segítségével az egész ország aktuális hőmérsékletének alakulását is láthatod.

WIDGETEK
Jelenleg 4 különböző widget közül választhatsz, amelyek mindig egy adott város aktuális adatait és előrejelzését mutatják. Hamarosan több, még színesebb widgettel jelentkezünk.

More from category

Panda Run
Dexati
DOWNLOAD
BlackBoard
TeamEnjoy!
DOWNLOAD
Slit camera
Kurukuru Works
DOWNLOAD
MusicBox
KimuraStudio
DOWNLOAD
Great Battles Medieval
Slitherine
DOWNLOAD
Zebra puzzle
Appscraft
DOWNLOAD
ぴよたまご-無料でスタンプや魔法石がもらえるお小遣いアプリ
VOYAGE GROUP, Inc
DOWNLOAD
Escape: SnowWhite-Another-
WaveA PTE.LTD.
DOWNLOAD
Google Analytics
Google Inc.
DOWNLOAD
パシャっとmyペット〜かわいいペットの写真共有SNS〜
CyberAgent, Inc.
DOWNLOAD
CaringBridge
CaringBridge.org
DOWNLOAD
Pink Cube Theme GO Launcher EX
Karadimos Ioannis
DOWNLOAD