osmino

Ofertes de Treball i Feina

Ofertes de Treball i Feina
(20.67k total ratings on Google Play)
InfoJobs / Business
Downloads: 500k
(20.67k total ratings on Google Play)

Description

Més de 400.000 persones han trobat feina al 2.013 gràcies a InfoJobs. Amb l''App d''InfoJobs pots buscar ofertes de feina, inscriure''t a les feines que més t''agradin i seguir les teves candidatures des del teu mòbil en tot moment. No deixis escapar les teves oportunitats laborals: milers de feines t''esperen a l''App d''InfoJobs.

Què diuen els usuaris de l''App d''InfoJobs?

★★★★★ Moltes ofertes i molt fàcil inscriure''s a elles, per a mi la millor aplicació de cerca de feina.
★★★★★ Ideal per a buscar feina
★★★★★ Així no engego l''ordinador i ho faig des del mòbil

Buscar feina no ha estat mai tan fàcil com ara amb l''App d''InfoJobs. Les millors empreses espanyoles i estrangeres publiquen les seves ofertes de feina a InfoJobs. Sigui quina sigui la teva professió o formació, siguis freelance o autònom, busquis feina de mitja jornada, pràctiques o un contracte a temps complert, trobaràs la teva feina a InfoJobs.


Amb l''App d''InfoJobs pots:

Buscar ofertes de feina per a tot tipus de perfil professional: marketing, comercial, enginyer, atenció al client, disseny, finances, informàtica, turisme, serveis, etc. Les empreses busquen tot tipus de perfil professional: directius, managers, especialistes, assistents i becaris. Pots filtrar les ofertes de feina per província (Barcelona, Madrid, Sevilla, la Coruña, Valencia, Bilbao, etc.) per població, per estudis (Grau superior, Llicenciat, Diplomat, Batxillerat, etc.) per tipus de contracte, per jornada laboral, per experiència i per país. Sigui quin sigui el teu CV o carrera professional, trobaràs centenars de vacants i oportunitats de feina a InfoJobs.

Inscriure’t a ofertes de feina escollint el CV i la carta de presentació que més s’escaigui a l’oferta de feina i fins i tot podràs respondre a les preguntes de les empreses des del teu mòbil.

Guardar les ofertes de feina que més t’agradin marcant-les com favorites. D’aquesta manera podràs aprofitar cada moment per realitzar cerques ràpides i completar les teves inscripcions més endavant.
Conèixer tots els detalls de les ofertes de feina que més t’interessin: nivell del lloc (especialista, càrrec entremig, direcció…), estudis mínims, experiència professional mínima, persones a càrrec, requisits mínims, tipus de contracte, jornada laboral, etc. També pots saber-ho tot sobre l’empresa que ha publicat l’oferta de feina i compartir ofertes de feina interessants amb un amic, familiar, o contacte professional que està cercant feina o oportunitats professionals. Per email, Whatsapp o xarxes socials, InfoJobs et permet compartir les millors ofertes de feina còmodament.
Seguir l’evolució de les teves candidatures de feina. Amb l’App d’InfoJobs podràs tenir una vista general del que està passant amb totes les teves candidatures, i mirar en quin estat es troba cadascuna. A més, podràs activar les notificacions automàtiques i rebre un missatge quan una empresa llegeixi el teu CV.

Amb l’App d’InfoJobs podràs aprofitar qualsevol moment de lleure per buscar feina i no perdre cap oportunitat d’inscriure’t a ofertes de feina. Les bones notícies de feina sempre arriben sense avisar!

Resol els teus dubtes i dóna’ns la teva opinió sobre l’App d’InfoJobs enviant un email a gestiondatos@InfoJobs.net


Web d’ InfoJobs: http://www.InfoJobs.net/

Pàgina Google+ d’ InfoJobs: https://google.com/+InfoJobs

L’aplicació d’InfoJobs està disponible per a Android a partir de la versió 2.3.3

More from category

XBMC remote control
Beungoud
DOWNLOAD
Apartment Decorating Ideas
ZaleBox
DOWNLOAD
Speedway Racing
Racing mobile
DOWNLOAD
MBN for Phone
MBN
DOWNLOAD
Speaker LITE
SETTRUEAPPS
DOWNLOAD
Bắn Trứng Khủng Long
Game Thuan Viet
DOWNLOAD
Statuses for all occasions
InterZnak
DOWNLOAD
MTC ТВ
OJSC Mobile TeleSystems
DOWNLOAD
Hair Styles Step by step
BLST INC
DOWNLOAD
iTel Dialer Plus
REVE SYSTEMS LTD.
DOWNLOAD
Color Wallpaper
ellipse.lab
DOWNLOAD
Accelerometer Monitor
Mobile Tools
DOWNLOAD