osmino

Ofertes de Treball i Feina

Ofertes de Treball i Feina
(20.67k total ratings on Google Play)
InfoJobs / Business
Downloads: 500k
(20.67k total ratings on Google Play)

Description

Més de 400.000 persones han trobat feina al 2.013 gràcies a InfoJobs. Amb l''App d''InfoJobs pots buscar ofertes de feina, inscriure''t a les feines que més t''agradin i seguir les teves candidatures des del teu mòbil en tot moment. No deixis escapar les teves oportunitats laborals: milers de feines t''esperen a l''App d''InfoJobs.

Què diuen els usuaris de l''App d''InfoJobs?

★★★★★ Moltes ofertes i molt fàcil inscriure''s a elles, per a mi la millor aplicació de cerca de feina.
★★★★★ Ideal per a buscar feina
★★★★★ Així no engego l''ordinador i ho faig des del mòbil

Buscar feina no ha estat mai tan fàcil com ara amb l''App d''InfoJobs. Les millors empreses espanyoles i estrangeres publiquen les seves ofertes de feina a InfoJobs. Sigui quina sigui la teva professió o formació, siguis freelance o autònom, busquis feina de mitja jornada, pràctiques o un contracte a temps complert, trobaràs la teva feina a InfoJobs.


Amb l''App d''InfoJobs pots:

Buscar ofertes de feina per a tot tipus de perfil professional: marketing, comercial, enginyer, atenció al client, disseny, finances, informàtica, turisme, serveis, etc. Les empreses busquen tot tipus de perfil professional: directius, managers, especialistes, assistents i becaris. Pots filtrar les ofertes de feina per província (Barcelona, Madrid, Sevilla, la Coruña, Valencia, Bilbao, etc.) per població, per estudis (Grau superior, Llicenciat, Diplomat, Batxillerat, etc.) per tipus de contracte, per jornada laboral, per experiència i per país. Sigui quin sigui el teu CV o carrera professional, trobaràs centenars de vacants i oportunitats de feina a InfoJobs.

Inscriure’t a ofertes de feina escollint el CV i la carta de presentació que més s’escaigui a l’oferta de feina i fins i tot podràs respondre a les preguntes de les empreses des del teu mòbil.

Guardar les ofertes de feina que més t’agradin marcant-les com favorites. D’aquesta manera podràs aprofitar cada moment per realitzar cerques ràpides i completar les teves inscripcions més endavant.
Conèixer tots els detalls de les ofertes de feina que més t’interessin: nivell del lloc (especialista, càrrec entremig, direcció…), estudis mínims, experiència professional mínima, persones a càrrec, requisits mínims, tipus de contracte, jornada laboral, etc. També pots saber-ho tot sobre l’empresa que ha publicat l’oferta de feina i compartir ofertes de feina interessants amb un amic, familiar, o contacte professional que està cercant feina o oportunitats professionals. Per email, Whatsapp o xarxes socials, InfoJobs et permet compartir les millors ofertes de feina còmodament.
Seguir l’evolució de les teves candidatures de feina. Amb l’App d’InfoJobs podràs tenir una vista general del que està passant amb totes les teves candidatures, i mirar en quin estat es troba cadascuna. A més, podràs activar les notificacions automàtiques i rebre un missatge quan una empresa llegeixi el teu CV.

Amb l’App d’InfoJobs podràs aprofitar qualsevol moment de lleure per buscar feina i no perdre cap oportunitat d’inscriure’t a ofertes de feina. Les bones notícies de feina sempre arriben sense avisar!

Resol els teus dubtes i dóna’ns la teva opinió sobre l’App d’InfoJobs enviant un email a gestiondatos@InfoJobs.net


Web d’ InfoJobs: http://www.InfoJobs.net/

Pàgina Google+ d’ InfoJobs: https://google.com/+InfoJobs

L’aplicació d’InfoJobs està disponible per a Android a partir de la versió 2.3.3

More from category

Kill The Clown
Mandragone Games
DOWNLOAD
The whip
MDB Softwares
DOWNLOAD
Shuffle Board
EntwicklerX
DOWNLOAD
99 Tipps für mehr Gesundheit
Next Healthlab
DOWNLOAD
The Extandables
Empire Games
DOWNLOAD
Super Adventure
Diego Lattanzio
DOWNLOAD
Portugal Language GOWeatherEX
GO Launcher EX
DOWNLOAD
SM Recorder
Szymon Mazurczak
DOWNLOAD
Frozen Santa
Lâu Đài Số
DOWNLOAD
Waterfall Video Wallpapers
Bonne App!
DOWNLOAD
Tickle Baby
Dexati
DOWNLOAD
DreamCocktail Lite
DreamOnline,inc.
DOWNLOAD