osmino

112-Nederland

112-Nederland
(12.679k total ratings on Google Play)
snoei.net - games & news / News
Downloads: 100k
(12.679k total ratings on Google Play)

Description

Notificatie op je mobiel bij een 112 melding? Sirene? U hoort de brandweer, politie of een ambulance voorbijrijden? Ongeval, ongeluk of brand bij u in de buurt? Installeer de app en weet wat er aan de hand is. Nu ook met achtergrondinformatie (112 Nieuws). Bekijk Streetview, Google Maps en deel de meldingen met je vrienden.

Nu met 7 unieke ringtone geluiden om af te laten spelen als er een melding binnenkomt maar ook te gebruiken als ringtone voor de telefoon of als ringtone binnen andere apps.

De 112-Nederland app meldt 112 alarmeringen in de omgeving van je mobiele telefoon en op zelf op te geven locaties. De app meldt alle relevante en actuele P2000 meldingen van het C2000 netwerk van de hulpdiensten: politie, brandweer, ambulance, KNRM en anderen in uw omgeving. Bepaal in de instellingen zelf welke locaties voor u belangrijk zijn.

LET OP: Politie maakt in veel regio''s (zeer) beperkt gebruikt van het P2000 meldsysteem. In bepaalde regio''s zijn er weinig of geen politie meldingen.

Uit respect voor privacy zijn huisnummers geanonimiseerd. Inhoud van de meldingen is afkomstig van het netwerk van de hulpdiensten en zo ver mogelijk verrijkt met specifieke gegevens.
112-Nederland bevat ook zoekfunctie voor het zoeken van meldingen in de omgeving van een postcode, plaats of straat.

De interval waarmee meldingen worden gepusht is instelbaar door de gebruiker. De keuze varieert in een interval van 5 minuten tot 1 dag. Er is een pro versie beschikbaar waarbij de meldingen direct (instant) op je mobiel beschikbaar zijn met meer mogelijkheden zoals het selecteren van capcodes.

De meeste meldingen worden door de app gekoppeld aan StreetView, Maps en kunnen gedeeld worden met vrienden.

112-Nederland app is de moderne vorm van een 27MC bakkie. Tover je mobiel om in een pager voor het pager 2000 netwerk.

Er kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend aan deze applicatie. De maker is niet verantwoordelijk voor de inhoud en betrouwbaarheid van de meldingen. De dienst kan ten allen tijden zonder opgaaf van redenen tijdelijk worden onderbroken of definitief gestaakt.

More from category

Kids Zoo Animals Scratch
KavraKids - best games for boys,girls and toddlers
DOWNLOAD
목소리톡 - 음성 랜덤채팅
KST Communications
DOWNLOAD
PowerMax
eGuard Labs
DOWNLOAD
WhozCalling Global directory
Whozcalling INC,
DOWNLOAD
Top Summer Hits
Best Popular App
DOWNLOAD
GO Launcher EX Theme Clouds
Workshop Theme
DOWNLOAD
Ορθόδοξο Ημερολόγιο
Eir3 Apps
DOWNLOAD
Sudoku Classic
Cross Field Inc.
DOWNLOAD
แอพแก้จน
CodeDoon
DOWNLOAD
Herobrine Wallpapers
BigTooth Apps
DOWNLOAD
Lollipop Maker
ICAW (I Can And Will)
DOWNLOAD
TabNotes (trial)
SoftwareInCheese
DOWNLOAD