osmino

112-Nederland

112-Nederland
(12.679k total ratings on Google Play)
snoei.net - games & news / News
Downloads: 100k
(12.679k total ratings on Google Play)

Description

Notificatie op je mobiel bij een 112 melding? Sirene? U hoort de brandweer, politie of een ambulance voorbijrijden? Ongeval, ongeluk of brand bij u in de buurt? Installeer de app en weet wat er aan de hand is. Nu ook met achtergrondinformatie (112 Nieuws). Bekijk Streetview, Google Maps en deel de meldingen met je vrienden.

Nu met 7 unieke ringtone geluiden om af te laten spelen als er een melding binnenkomt maar ook te gebruiken als ringtone voor de telefoon of als ringtone binnen andere apps.

De 112-Nederland app meldt 112 alarmeringen in de omgeving van je mobiele telefoon en op zelf op te geven locaties. De app meldt alle relevante en actuele P2000 meldingen van het C2000 netwerk van de hulpdiensten: politie, brandweer, ambulance, KNRM en anderen in uw omgeving. Bepaal in de instellingen zelf welke locaties voor u belangrijk zijn.

LET OP: Politie maakt in veel regio''s (zeer) beperkt gebruikt van het P2000 meldsysteem. In bepaalde regio''s zijn er weinig of geen politie meldingen.

Uit respect voor privacy zijn huisnummers geanonimiseerd. Inhoud van de meldingen is afkomstig van het netwerk van de hulpdiensten en zo ver mogelijk verrijkt met specifieke gegevens.
112-Nederland bevat ook zoekfunctie voor het zoeken van meldingen in de omgeving van een postcode, plaats of straat.

De interval waarmee meldingen worden gepusht is instelbaar door de gebruiker. De keuze varieert in een interval van 5 minuten tot 1 dag. Er is een pro versie beschikbaar waarbij de meldingen direct (instant) op je mobiel beschikbaar zijn met meer mogelijkheden zoals het selecteren van capcodes.

De meeste meldingen worden door de app gekoppeld aan StreetView, Maps en kunnen gedeeld worden met vrienden.

112-Nederland app is de moderne vorm van een 27MC bakkie. Tover je mobiel om in een pager voor het pager 2000 netwerk.

Er kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend aan deze applicatie. De maker is niet verantwoordelijk voor de inhoud en betrouwbaarheid van de meldingen. De dienst kan ten allen tijden zonder opgaaf van redenen tijdelijk worden onderbroken of definitief gestaakt.

More from category

Tiny City
Chillingo International
DOWNLOAD
MEU TIM
TIM Brasil
DOWNLOAD
Talabat
www.talabat.com
DOWNLOAD
Number Twist - Math game
Jordan Jozwiak
DOWNLOAD
Tweegram
Natrobit S.r.l.
DOWNLOAD
Airline Flight Status Tracking
Flextrela Corporation
DOWNLOAD
寝たまんまヨガ 簡単瞑想: 不眠症解消!熟睡できるアプリ
Excite Japan Co., Ltd.
DOWNLOAD
Dress up games
Free Games Parade
DOWNLOAD
Funny Sounds and Ringtones
Appotastic
DOWNLOAD
Rome Offline Map Guide Hotels
Free Offline Maps & Guides
DOWNLOAD
Crozza nel Paese Meraviglie
LA7 s.r.l.
DOWNLOAD
Say I Love You
BejuApps
DOWNLOAD