osmino

Mijn Eetmeter

Mijn Eetmeter
(520 total ratings on Google Play)
Voedingscentrum / Health
Downloads: 100k
(520 total ratings on Google Play)

Description

Wil je gezond eten? Met deze app heb je altijd een eetdagboek op zak. Zet alles wat je eet in de app en je ziet meteen of je niet te veel calorieën eet, en of je wel alle voedingsstoffen binnenkrijgt volgens de Schijf van Vijf. Waar je ook bent, met of zonder internetverbinding. Je krijgt grip op je gewicht met de ingebouwde BMI-meter. Werken aan je gezondheid was nog nooit zo makkelijk!

Mijn Eetmeter app geeft je inzicht in 25 verschillende voedingsstoffen: van vitamines en mineralen, tot vetten en koolhydraten. Alle gegevens komen uit de Levenmiddelendatabank (LeDa) van het Voedingscentrum en RIVM. Hiermee ben je altijd verzekerd van de meest betrouwbare gegevens over je voeding.

Deze app wisselt gegevens uit met de site Mijn Voedingscentrum. Als gebruiker log je in op de app met je inlognaam en wachtwoord. Nog geen account? Je maakt hem gratis aan via deze app. Op www.MijnVoedingscentrum.nl vind je uitgebreidere adviezen, meer handige tools, en kun je het dagboek en de resultaten downloaden en printen.

More from category

Tales from the Dragon Mountain
G5 Entertainment
DOWNLOAD
GSM Signal Monitoring
Alex Kozyukov
DOWNLOAD
Missed Call Alert
NiSaraTech
DOWNLOAD
Hijri Calendar Lite
Matyar Shadman
DOWNLOAD
Floating Stickies
Mohammad Adib
DOWNLOAD
GPS Photo Viewer (Google Map)
JK.Fantasy
DOWNLOAD
Funny Photo Booth
Leyi App
DOWNLOAD
Urdu Totkey
SKKN Dev
DOWNLOAD
Dress up Dolls
Bubadu
DOWNLOAD
PIYOMORI
Gam.eBB
DOWNLOAD
Weapon Sounds Gunshots
Black Belt Studio
DOWNLOAD
TSF Notepad Widget
TSFUI
DOWNLOAD