osmino

Frases per WhatsApp

Frases per WhatsApp
(1200 total ratings on Google Play)
SCrashDev / Communication
Downloads: 100k
(1200 total ratings on Google Play)

Description

Vols enamorar, ser original, o, simplement, fer riure? Aquesta és la teva aplicació! Amb frases WhatsApp només has d''entrar, escollir categoria, buscar la teva frase i donar-li al botó de compartir. Així de fàcil! Tens més de 700 frases per triar.

I a més, podràs compartir les teves frases favorites a través de Line, Telegram, Twitter, etc. fins i tot guardar-les en el teu mòbil!

Frases per a cada dia, per a aniversari, gracioses, d''amor, de desamor, per a noies, per a nois, veritats com la vida mateixa, de Homer Simpson, motivadores, de temporada (vacances, nadal...), d''autor (cinema, cançons, futbol, personatges emblemàtics...) i acudits curts.

La millor App de frases i sempre actualitzada. Cada 2 o 3 dies moltes frases noves per compartir! L''única amb el sistema directe d''enviament de frases. No te la perdis!

Nota important: En usar aquesta aplicació vostè entén que les frases d''autor aquí citades corresponen als seus respectius amos, estant referenciades de forma adequada en cada cas. WhatsApp és un marca protegida que no té res a veure amb aquesta aplicació.

More from category

UAE4Droid
Arnaud Brochard
DOWNLOAD
Private view protector(Men)
TACOTY JP adc
DOWNLOAD
Highway Rider
FlattrChattr Apps
DOWNLOAD
World Map Atlas 2014 FREE
World Atlas
DOWNLOAD
Learn to Draw Cat
Galaxy Apps and Games
DOWNLOAD
Pixel Sniper Zombie Apocalypse
ParkToCube
DOWNLOAD
Wordly - the Word Game
Scopely
DOWNLOAD
Nail Doctor - Kids Games
GameiMax
DOWNLOAD
Diary
DroidVeda LLP
DOWNLOAD
Guess the Code Free
Optime Software
DOWNLOAD
VOA News
VOA (Voice of America)
DOWNLOAD
Boy or Girl (CHR)
CHR-SOFT
DOWNLOAD