osmino

Frases per WhatsApp

Frases per WhatsApp
(1200 total ratings on Google Play)
SCrashDev / Communication
Downloads: 100k
(1200 total ratings on Google Play)

Description

Vols enamorar, ser original, o, simplement, fer riure? Aquesta és la teva aplicació! Amb frases WhatsApp només has d''entrar, escollir categoria, buscar la teva frase i donar-li al botó de compartir. Així de fàcil! Tens més de 700 frases per triar.

I a més, podràs compartir les teves frases favorites a través de Line, Telegram, Twitter, etc. fins i tot guardar-les en el teu mòbil!

Frases per a cada dia, per a aniversari, gracioses, d''amor, de desamor, per a noies, per a nois, veritats com la vida mateixa, de Homer Simpson, motivadores, de temporada (vacances, nadal...), d''autor (cinema, cançons, futbol, personatges emblemàtics...) i acudits curts.

La millor App de frases i sempre actualitzada. Cada 2 o 3 dies moltes frases noves per compartir! L''única amb el sistema directe d''enviament de frases. No te la perdis!

Nota important: En usar aquesta aplicació vostè entén que les frases d''autor aquí citades corresponen als seus respectius amos, estant referenciades de forma adequada en cada cas. WhatsApp és un marca protegida que no té res a veure amb aquesta aplicació.

More from category

Folder Video Player
EONSOFT
DOWNLOAD
Sweet Spot Live Wallpaper FREE
Sparky Mobile
DOWNLOAD
Scalextric Free
Sabec Ltd
DOWNLOAD
Advanced SD Card Manager
Arron La
DOWNLOAD
Mahjong Solitaire
MAK SOFT
DOWNLOAD
网上厨房-美食菜谱
杭州魔厨科技有限公司
DOWNLOAD
BatteryView
ProjectNanoGoose
DOWNLOAD
What''s Around Me (with Hotels)
Kendroid Soft
DOWNLOAD
Punching Buddy FREE
Tektrify, Inc
DOWNLOAD
Turtle Run
We Love Quiz
DOWNLOAD
Pixel Sniper Zombie Apocalypse
ParkToCube
DOWNLOAD
Clean Font for Flipfont
Fonts Stone
DOWNLOAD