osmino

TV4 Play

TV4 Play
(3600 total ratings on Google Play)
TV4 AB / Entertainment
Downloads: 500k
(3600 total ratings on Google Play)

Description

I TV4 Play för Android kan du se dina favoritprogram och klipp från TV4 var du än befinner dig, helt gratis i en vecka efter att programmen sänts i tv. Som Premiumkund kan du logga in och se 11 direktsända tv-kanaler, massor av livesport och ett stort arkiv utan reklamavbrott.

Mycket nöje!

***Information***
På grund av rättighetsskäl finns inte alla våra program tillgängliga i din Android, men vi strävar efter att ha så mycket innehåll vi kan på alla våra plattformar.

Tänk på att videostreaming kan innebära extra kostnader för dig om du inte har fast pris för datatrafik. Om du är osäker, kontakta din teleoperatör. För bästa möjliga kvalitet rekommenderar vi anslutning via trådlösa nätverk (WiFi), eftersom 3G-nätet sänder i något lägre bitrate.

Appen är optimerad för mobiler och tablets med Honeycomb (Android 3.1) eller senare. Däremot kan vi inte garantera funktionalitet på alla Androidmodeller pga fragmentering. Vissa modeller har i dagsläget problem med uppspelning av kopieringsskyddat material. Detta inkluderar våra kanaler, vissa amerikanska serier och filmer. Det mesta materialet i appen är dock inte kopieringsskyddat. Begränsningen gäller bla rootade enheter, Samsung Galaxy Tab 3 och NEO X7 MINIX. Läs mer om detta på: http://embed.tv4play.se/tv4play/android4/faq4_0.html

More from category

Rasta HD Wallpapers
OmegApps
DOWNLOAD
MobilDeniz
DenizBank
DOWNLOAD
Solitaire Free
Gemego Ltd
DOWNLOAD
ดูดวงปี 2557 (หมอลักษณ์ ฟันธง)
Super Like
DOWNLOAD
Blast Monkeys Forever
Yobonja
DOWNLOAD
PapiPlane
Sunflat
DOWNLOAD
Песни под гитару Free
Suslov Alexander
DOWNLOAD
Candy Frenzy
appgo
DOWNLOAD
Perfect Minecraft Building
Master Senji Soft
DOWNLOAD
Plumber
Tani mobile
DOWNLOAD
QuickBooks Online
Intuit Inc
DOWNLOAD
食在方便- 台湾在地美食小吃&餐厅APP(吃货自助游必装)
OrangeFish
DOWNLOAD