osmino

Műsorújság

Műsorújság
(3000 total ratings on Google Play)
Magyar Telekom Nyrt. / Entertainment
Downloads: 100k
(3000 total ratings on Google Play)

Description

A Műsorújság alkalmazás segítségével Ön több mint 150 televízió (és rádió) csatorna műsorát érheti el, képeket nézhet meg a műsorokról, valamint böngészhet a részletes műsoradatok között. Az értesítés funkció segítségével pedig biztosíthatja, hogy ne maradjon le kedvenc filmjéről, vagy sportműsoráról, hiszen a műsor kezdete előtt 10 perccel értesítést küldünk Önnek.

Kedvenc TV csatornáiból listát is készíthet és a telefon elforgatásával megnézheti a kiválasztott csatornák egy időben futó programjait illetve egy gombnyomással megnézheti ezek esti műsorait. A keresés funkcióval pedig rákereshet kedvenc filmjére, hogy megtudja, mikor és melyik csatornán lesz alkalma megtekinteni a héten.

Amennyiben pedig Ön Telekom IPTV előfizető, akkor az Ön számára további lehetőségek is megnyílnak, ugyanis egy egyszeri webes regisztrációt követően a Műsorújság alkalmazás segítségével vezérelni tudja majd az otthoni IPTV-vevőegységet, azaz felvételeket indíthat és törölhet bárhonnan és bármikor, illetve ellenőrizheti, hogy milyen műsorok és sorozatok rögzítését állította be.

A Műsorújság v2.0 változatától már Mobil TV-t is nézhet, ha rendelkezik valamilyen Mobil TV csomaggal. Ha még nem nézett Mobil TV-t, próbálja ki díjmentesen az Origo Life Network és Ozone Network csatornáit, nézzen bele az adásokba és ha úgy gondolja, hogy más csatornák programját is szívesen nézné a mobilján, fizessen elő valamelyik Mobil TV csomagra!
A Műsorújság alkalmazásban megtekintheti az elérhető Mobil TV csomagok csatornaválasztékát és árait, majd akár azonnal kezdeményezheti is a kiválasztott csomag előfizetését.

More from category

Kids Musical Toys- 60 Rhymes
XigXag Interactive
DOWNLOAD
Mahjong Artifacts®: Chapter 2
G5 Entertainment
DOWNLOAD
reYmote lite
geekazoid e.U.
DOWNLOAD
Daily-Horoscope ™
MadRabbit
DOWNLOAD
Handcent SMS Japanese Language
handcent_market
DOWNLOAD
Fast App Install
NickyCho
DOWNLOAD
My Optus
Optus Mobile Pty Ltd
DOWNLOAD
Ballerina Girls - Dress up
mary.com
DOWNLOAD
Dolphin Browser for Android
Dolphin Browser
DOWNLOAD
Vons
Safeway Inc.
DOWNLOAD
Munch Time Lite
Gamistry
DOWNLOAD
Scan2PDF Mobile 2.0 Lite
burrotech
DOWNLOAD